CUSTOM BUFF® NIEUWSFLITS   

 CUSTOM BUFF® NIEUWSFLITS

Binnen JouwBUFF nieuwsflits zullen we regelmatig nieuwtjes melden, die voor jou als potentiële customised BUFF® klant van belang zijn. Misschien staat er binnenkort het gepersonaliseerde BUFF® project van jou wel tussen? 

NIEUWS


Terug naar overzicht

04-03-2022

BUFF® met ean code

Wanneer je een custom BUFF® laat maken, is dat meestal voor eigen gebruik of in het geval van een bedrijf om in te zetten bij relatie-marketing.
Ben je nu een winkel en wil je een eigen collectie verkopen, dan is het handig om een ean code voor je producten te hebben. BUFF® kan deze streepjescode aan je product toevoegen op de headercard. Mocht je dat willen, dan geef je dat gewoon op bij je bestelling. Zo ben je verzekerd van een unieke ean code voor jouw gepersonaliseerde BUFF® producten.
Bedenk wel dat het minimum 100 stuks is. en dat het niet mogelijk is om meerdere designs te bestellen binnen die 100 stuks. Wil je meer designs, dan is het altijd 100 stuks per design. Wil je verdere uitleg, kun je ons natuurlijk altijd bellen. Wij zitten voor je klaar.Terug naar overzicht
E-mailen
Bellen