CUSTOM BUFF® NIEUWSFLITS   

 CUSTOM BUFF® NIEUWSFLITS

Binnen JouwBUFF nieuwsflits zullen we regelmatig nieuwtjes melden, die voor jou als potentiële customised BUFF® klant van belang zijn. Misschien staat er binnenkort het gepersonaliseerde BUFF® project van jou wel tussen? 

NIEUWS


Terug naar overzicht

12-10-2022

Herhaal project zomer nekwarmers

Voor een klant hadden we in 2020 een levering customised RPM nekwarmers gedaan. Specifiek wilde de klant graag een witte achtergrond, met daarop in repeterende vorm het logo van de zaak. Achteraf bleek er sprake te zijn van transparantie. Om de klant tevreden te stellen hebben we een vervangende productie gedraaid met een lichtgrijze achtergrond i.p.v. wit. Het probleem was daarmee naar tevredenheid opgelost. Klant blij en wij blij.
Onlangs melde de klant zich weer bij ons voor een nieuwe bestelling. Omdat de klant de wens uitsprak om toch een witte achtergrond te willen, hebben we ditmaal voor de TWEX nekwarmers gekozen in een 168 gr / m2 microfiber. Hierdoor is de transparantie niet aan de orde en komden we met een gerust hart de productie opstarten.
Het eindresultaat mocht er zijn en dus konden we de klant precies dat bieden, wat de klant graag wilde. Een hoge servicegraag is waar we voor staan.Terug naar overzicht
E-mailen
Bellen